Kraljevi izdelki za domačo peko Kraljevih pizz

Objavljeno 3. novembra 2020
, v kategoriji Razno

Kralj Matjaž vam predstavlja izbor izdelkov pod lastno blagovno znamko, ki vam bo omogočil, da se boste kralji in kraljice pice lahko počutili tudi doma.

Ker vam želimo ponuditi samo najboljše smo za vas izbrali ekološke sestavine, ki vam bodo pomagale pri pripravi vašega kraljevega testa. Prav take, kot jih za svoje pice uporabljamo v vseh naših picerijah.

S pomočjo našega video recepta želimo, da naredite še korak dlje in pripravite tisto pravo kraljevo testo (s pomočjo dveh fermentacij) o katerem se bo še dolgo govorilo. 

Kraljevi izdelki so na voljo v Mercator Hipermarketih Brežice, Celje, Domžale, Jesenice, Kamnik, Koper, Kranj Primskovo, Kranj Savski otok, Ljubljana Rudnik, Ljubljana Šiška, Ljubljana Šmartinska, Maribor Pobrežje, Maribor Tabor II, Murska Sobota, Nova Gorica, Nova Gorica mesto, Novo mesto Bršljin, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Škofja Loka in v Velenju.

O avtorju:

Mark

Mark

Podobne objave

Deep dish Chicago pizza / Pizza iz pekača

Deep dish Chicago pizza / Pizza iz pekača

To je ena prav posebna pizza, ki skoraj spominja na pito. V testu ima namreč maslo in koruzno moko.Zlaga se jo tako, da je sir spodaj in paradižnikova omaka na vrhu.Rob je debel ter peče se jo v pekaču.Ko jo režeš, vse leze narazen. Kljub svoji netipičnosti, je okus...

read more

0 Comments

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja