NAJEM E-KOLES V KOSTANJEVICI

Objavljeno 3. avgusta 2020
, v kategoriji Razno

Ker nas je tudi pri Kralju veliko ljubiteljev kolesarjenja, smo se odločili, da združimo moči z JB Centrom in v Kostanjevici ponudimo nekaj novega – možnost izposoje električnih koles!

Kostanjevica je s svojimi številnimi kolesarskimi potmi kot nalašč za potepanje s kolesom. Obiščeš lahko Cisterijanski samostan, si ogledaš skulpture v parku Forma Viva, se povzpneš na stražni stolp v Črneči vasi ali pa se predaš vonju sivke sredi poljan na Oštrcu.

Nič hudega, če nisi maratonski kolesar oziroma kolesarka. Tu ti na pomoč priskočijo električna kolesa Specialized Turbo Levo, ki bodo poskrbela, da v kolesarjenju uživajo prav vsi – od začetnikov do profesionalcev.

Po kolesarjenju pa se čisto enostavno tudi ohladiš – skočiš v Krko in si privoščiš eno mrzlo Kraljevo pivo! Najboljše pizze pa itak veš, kje te čakajo. 😉

Cena najema kolesa je 29 € za 4 ure in 39 € za cel dan. Če pa se te po kolesarjenju običajno loti huda lakota, smo zate pripravili poseben paket, ki poleg najema kolesa vključuje tudi katerokoli od naših Kraljevih pizz. Tak paket pa stane 35 € (4 ure + pizza), 45 eur (cel dan + pizza).

O avtorju:

Mark

Mark

Podobne objave

Deep dish Chicago pizza / Pizza iz pekača

Deep dish Chicago pizza / Pizza iz pekača

To je ena prav posebna pizza, ki skoraj spominja na pito. V testu ima namreč maslo in koruzno moko.Zlaga se jo tako, da je sir spodaj in paradižnikova omaka na vrhu.Rob je debel ter peče se jo v pekaču.Ko jo režeš, vse leze narazen. Kljub svoji netipičnosti, je okus...

read more

0 Comments

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja