NAJEM E-KOLES V KOSTANJEVICI

Objavljeno 3. avgusta 2020
, v kategoriji Razno

Ker nas je tudi pri Kralju veliko ljubiteljev kolesarjenja, smo se odločili, da združimo moči z JB Centrom in v Kostanjevici ponudimo nekaj novega – možnost izposoje električnih koles!

Kostanjevica je s svojimi številnimi kolesarskimi potmi kot nalašč za potepanje s kolesom. Obiščeš lahko Cisterijanski samostan, si ogledaš skulpture v parku Forma Viva, se povzpneš na stražni stolp v Črneči vasi ali pa se predaš vonju sivke sredi poljan na Oštrcu.

Nič hudega, če nisi maratonski kolesar oziroma kolesarka. Tu ti na pomoč priskočijo električna kolesa Specialized Turbo Levo, ki bodo poskrbela, da v kolesarjenju uživajo prav vsi – od začetnikov do profesionalcev.

Po kolesarjenju pa se čisto enostavno tudi ohladiš – skočiš v Krko in si privoščiš eno mrzlo Kraljevo pivo! Najboljše pizze pa itak veš, kje te čakajo. 😉

Cena najema kolesa je 29 € za 4 ure in 39 € za cel dan. Če pa se te po kolesarjenju običajno loti huda lakota, smo zate pripravili poseben paket, ki poleg najema kolesa vključuje tudi katerokoli od naših Kraljevih pizz. Tak paket pa stane 35 € (4 ure + pizza), 45 eur (cel dan + pizza).

Podobne objave

Novo v ponudbi: Kraljeva kava

Novo v ponudbi: Kraljeva kava

Mešanica arabike in robuste pražene v zrnu, v mikropražarni v Zagrebu. Izbrana zrna speciality kvalitete dajo prijeten okus po čokoladi, karameli in mandlju. Za nežen uvod v zaspano jutro ali prijetno popestritev sredi dneva.

read more
Novo v ponudbi: Kraljevi pekač

Novo v ponudbi: Kraljevi pekač

Dolgo smo ga iskali in ga na koncu tudi dobili! Pekač, ki je izdelan iz enakih materialov kot so izdelani profesionalni pekači, ki jih uporabljajo mojstri priprave pic. Pekač, ki nam zaradi svoje oblike in materialov omogoči hrustljavost skorje, ki jo želimo doseči....

read more
Novo v ponudbi: Kraljevi pelati

Novo v ponudbi: Kraljevi pelati

Za vas smo izbrali ekološke pelate iz srca italije med Rimom in Neapljem, povsem brez dodatkov. Vsi paradižniki so vzgojeni  v neposredni bližini proizvodnje, v skladu z ekološkim kmetovanjem ter predelani v le nekaj urah po nabiranju. Vse z razlogom, da vam...

read more

0 Comments

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja